SANS SOUCI / NSW

Designed to make the most of a steep site, this private home in Sydney’s south has created great spaces to enjoy the view of the water. The design features a covered main pavilion with a fully equipped kitchen including a sink, fridge and wood fire pizza oven.

Designed for entertainment it also includes a large dining area, sunken spa and wall mounted TV. On the same level of the pavilion is a sunken fire pit area nestled underneath a large existing Frangipani. Travel down a set of steel stairs and you come to an inviting blue pool with wet edge spill over out to the bay.

The curves of the pool and lower lawn area designed to add interest when viewing from above. A generous lounge and nearby pool pavilion provides plenty of places to relax by the pool and the cantilevered section of the pavilion, with feature timber panelling, ensures that there is shade poolside and looks fantastic next to another mature Frangipani.

The overall look and feel of the project is sleek and contemporary, with plants chosen to emphasise the shapes of the design and to add contrasting colours. This project is definitely a great place entertain and relax whilst enjoying the view of the water.

 

 

 

 

 

chelsea

 

contacts

Buy Dean's Books